Algemene voorwaarden

Veel afspraken die u als organisatie met uw klanten wilt maken zijn voor iedere klant hetzelfde. Denk aan betalingsvoorwaarden, bepalingen over aansprakelijkheid en garantiebepalingen. Het is wat omslachtig – en vaak ook wat minder commercieel - om al deze bepalingen in iedere overeenkomst op te nemen. In plaats daarvan kan gebruik worden gemaakt van algemene voorwaarden.

Maatwerk

Omdat iedere organisatie anders is, is het maken van algemene voorwaarden maatwerk. Ik heb ruime ervaring met het opstellen van algemene voorwaarden voor organisaties in verschillende branches. Denk aan de bouwbranche, ICT-branche, online webshops en dienstverlening.

Wanneer ik algemene voorwaarden opstel maak ik bij voorkeur eerst een fysieke afspraak op locatie van de klant, zodat ik een kijkje kan nemen ‘in de keuken’ en inzicht krijg in de werkwijze van de klant. Daarbij neem ik de interne processen door. Met al deze informatie kan ik een set algemene voorwaarden opstellen. De gehele set neem ik vervolgens door met de klant, waarna deze definitief maak. Een advies over het juiste gebruik van de algemene voorwaarden is inbegrepen.

Het opstellen van een set algemene voorwaarden op maat kan al vanaf € 750,00 exclusief btw.

Interesse? Neem contact op voor een voorstel op maat!

Het idee ontstond in de zomer van 2022. Van mijn sponsor Wielervoeding.nl mocht ik één of meerdere ultra-events kiezen om te gaan lopen. Een 5-daagse ultra in de Wadi Rum-woestijn trok mijn aandacht. Maar omdat ik nog nooit een meerdaagse wedstrijd had gelopen, besloot ik eerst voor een tweedaagse te gaan op de Azoren. Dit was een geweldige ervaring en dit smaakte naar meer. Een week na de Azoren schreef ik me in voor Jordanië.
Lees verder >
Na een aantal ultra’s te hebben gelopen, begonnen meerdaagse ultra’s steeds aantrekkelijker te worden. En vorige week was het dan zover! Ik liep een tweedaagse Ultratrail op de Azoren, op het eiland Sao Miguel. Het was een onvergetelijke ervaring.
Lees verder >

Zoals je in een post op onze socials misschien al hebt gelezen, heb ik op 17 oktober 100 kilometer gerend over schitterende onverharde trails door mooie bosgebieden in Brabant. Waarom? Eigenlijk gewoon vooral omdat ik het heel leuk vind om mezelf fysiek en mentaal uit te dagen en enorm geniet van lang lopen in de natuur.

Lees verder >

Contact opnemen

Bedankt voor je interesse en wat fijn dat je aan de slag wilt met sport en/of gezonde voeding! Bij mij is ieder project maatwerk. Wil je eenmalig een presentatie over voeding, of ga je voor een vast trainingsprogramma? Wil je met je team toewerken naar een bepaald doel of wil je een totaalpakket om je medewerkers fitter en gezonder te maken? Wat je wensen ook zijn, ik ga er graag over met je in gesprek. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen, maak ik een gerichte aanbieding. Neem daarvoor gerust contact met mij op!

Offerte aanvragen >

© 2024 Mirthe Sport & Voeding   |   Website door Manieu.nl