Workshops

Ik organiseer verschillende workshops. Deze bied ik aan voor groepen van maximaal 8-12 personen, waarvoor je je kunt inschrijven. Ook is het mogelijk om deze workshops zakelijk te boeken voor jouw medewerkers!

De volgende workshops bied ik aan:

'Trailrunning' 

Tijdens deze workshop vertel ik alles over trailrunning. Hoe train je voor (ultra)trails, hoe deel je een race in en wat eet je vóór, tijdens en na het trailen. Naast een theoretisch deel gaan we ook praktisch aan het werk waarbij ik verschillende daaltechnieken behandel en tips geef over hoe je het beste een berg kunt bedwingen!

'Trainen voor een marathon' 

Met een PR van 2:51 op de marathon kan ik wel zeggen dat ik een goede marathon kan lopen. Maar hoe train je nu eigenlijk voor een marathon? En hoe krijg je tijdens de marathon voldoende voeding binnen zonder last te krijgen van je buik? Daar ga ik tijdens een presentatie allemaal op in. Hierbij is veel ruimte voor interactie. Daarbij is de mogelijkheid om na de presentatie lekker een rondje te rennen tijdens een 'social run'.

'Optimale voeding van duursporters'

Tijdens deze workshop / presentatie vertel ik alles over de optimale voeding voor duursporters! Het is natuurlijk van groot belang dat je goed eet om tot goede prestaties te kunnen komen. Ik heb het tijdens deze presentatie niet alleen over sportvoeding, maar er is juist aandacht voor de basis, dus de dagelijkse voeding. Want als het fundament goed ligt, dan kan je verder bouwen met specifieke sportvoeding en eventueel supplementen.

'Buitenspelen voor volwassenen' 

'Trailen is buitenspelen voor volwassen' zeg ik weleens. In de workshop 'Buitenspelen' laat ik je kennismaken met het trailrunnen en het gebruiken van natuurlijke materialen om je hele lichaam te trainen. Een superspeelse workshop / training waarbij je eigenlijk niet door hebt dat je aan het sporten bent, maar 'stiekem' je lijf behoorlijk uitdaagt.

Deze workshop bied ik verschillende malen per jaar aan waarbij maximaal 8 individuele deelnemers mee mogen doen en deze duurt ongeveer 1,5 uur. Ook is deze workshop zakelijk te boeken voor jouw medewerkers!

Het idee ontstond in de zomer van 2022. Van mijn sponsor Wielervoeding.nl mocht ik één of meerdere ultra-events kiezen om te gaan lopen. Een 5-daagse ultra in de Wadi Rum-woestijn trok mijn aandacht. Maar omdat ik nog nooit een meerdaagse wedstrijd had gelopen, besloot ik eerst voor een tweedaagse te gaan op de Azoren. Dit was een geweldige ervaring en dit smaakte naar meer. Een week na de Azoren schreef ik me in voor Jordanië.
Lees verder >
Na een aantal ultra’s te hebben gelopen, begonnen meerdaagse ultra’s steeds aantrekkelijker te worden. En vorige week was het dan zover! Ik liep een tweedaagse Ultratrail op de Azoren, op het eiland Sao Miguel. Het was een onvergetelijke ervaring.
Lees verder >

Zoals je in een post op onze socials misschien al hebt gelezen, heb ik op 17 oktober 100 kilometer gerend over schitterende onverharde trails door mooie bosgebieden in Brabant. Waarom? Eigenlijk gewoon vooral omdat ik het heel leuk vind om mezelf fysiek en mentaal uit te dagen en enorm geniet van lang lopen in de natuur.

Lees verder >

Contact opnemen

Bedankt voor je interesse en wat fijn dat je aan de slag wilt met sport en/of gezonde voeding! Bij mij is ieder project maatwerk. Wil je eenmalig een presentatie over voeding, of ga je voor een vast trainingsprogramma? Wil je met je team toewerken naar een bepaald doel of wil je een totaalpakket om je medewerkers fitter en gezonder te maken? Wat je wensen ook zijn, ik ga er graag over met je in gesprek. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen, maak ik een gerichte aanbieding. Neem daarvoor gerust contact met mij op!

Offerte aanvragen >

© 2024 Mirthe Sport & Voeding   |   Website door Manieu.nl