Sport

Buitenspelen voor volwassenen. Dat zeg ik wel eens over de sportprogramma’s die ik aanbied voor organisaties. Samen sporten of bewegen moet namelijk vooral leuk zijn! Mijn trainingen en clinics zorgen voor meer productiviteit, energie, teamgevoel én plezier. Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn; naar buiten gaan in de lunchpauze met een tof sportief programma kan al een wereld van verschil maken. Het liefst ga ik daarbij lekker de natuur in, maar ook op een bedrijventerrein is van alles mogelijk. Ik ontwikkel trainingen die bij jouw organisatie en doelstellingen passen. Met lekker veel energie en een speels karakter!

Sportprogramma’s voor bedrijven
Samen met je medewerkers toewerken naar het lopen van een 5 of 10 kilometer, personal (loop)trainingen binnen organisaties, workshops ‘Buitenspelen’… ik bied tal van sportprogramma’s voor bedrijven. Bovendien bied ik niet alleen ‘standaard’ opties, maar ook maatwerk. Wil je bijvoorbeeld met je team toewerken naar een wedstrijd die je zelf als bedrijf organiseert? Of meelopen met een bedrijvenloop en daar samen voor trainen? Het kan allemaal. De mogelijkheden zijn eindeloos en jouw doelstellingen zijn leidend!

Flexibel kijken naar mogelijkheden

Wanneer je je medewerkers wilt motiveren om meer te gaan bewegen, is flexibel kijken naar mogelijkheden een goed idee. Ik denk hierin graag met je mee! Laat ze bijvoorbeeld een uur sporten, waarvan je als werkgever een half uur sponsort, en de medewerker zelf het andere half uur voor zijn rekening neemt. Of laat je medewerkers in het ‘donkere’ seizoen een uur eerder beginnen, zodat ze tussen de middag lekker bij daglicht kunnen gaan sporten. Zo zijn er tal van opties en mogelijkheden, die ik graag met je bespreek. Zodat het sportprogramma past bij jouw organisatie en medewerkers.

Totaalpakket gezond op de werkvloer
Uit eigen ervaring weet ik: gezonde voeding en lekker bewegen versterken elkaar. Wanneer je fit bent, zul je eerder kiezen voor gezonde voeding. En wanneer je bewust met je eten bezig bent, geef je je lichaam de juiste brandstof om lekker te kunnen sporten. Bovendien is de combinatie van gezond eten en lekker bewegen dé perfecte methode om je binnen no time veel fitter te voelen. Daarom bied ik ook totaalpakketten aan, waarbij we zowel ingaan op gezonde voeding als werken aan meer sport en bewegen binnen je organisatie. Neem contact met mij op voor een programma dat past bij jouw organisatie en doelstellingen!

Personal training voor particulieren
Wil jij op een verantwoorde manier je sportieve doelen halen? En wil je daarbij professionele hulp? Naast trainingen, clinics en programma’s voor organisaties, geef ik ook personal training aan particulieren. Neem hiervoor gerust contact met mij op!

Het idee ontstond in de zomer van 2022. Van mijn sponsor Wielervoeding.nl mocht ik één of meerdere ultra-events kiezen om te gaan lopen. Een 5-daagse ultra in de Wadi Rum-woestijn trok mijn aandacht. Maar omdat ik nog nooit een meerdaagse wedstrijd had gelopen, besloot ik eerst voor een tweedaagse te gaan op de Azoren. Dit was een geweldige ervaring en dit smaakte naar meer. Een week na de Azoren schreef ik me in voor Jordanië.
Lees verder >
Na een aantal ultra’s te hebben gelopen, begonnen meerdaagse ultra’s steeds aantrekkelijker te worden. En vorige week was het dan zover! Ik liep een tweedaagse Ultratrail op de Azoren, op het eiland Sao Miguel. Het was een onvergetelijke ervaring.
Lees verder >

Zoals je in een post op onze socials misschien al hebt gelezen, heb ik op 17 oktober 100 kilometer gerend over schitterende onverharde trails door mooie bosgebieden in Brabant. Waarom? Eigenlijk gewoon vooral omdat ik het heel leuk vind om mezelf fysiek en mentaal uit te dagen en enorm geniet van lang lopen in de natuur.

Lees verder >

Contact opnemen

Bedankt voor je interesse en wat fijn dat je aan de slag wilt met sport en/of gezonde voeding! Bij mij is ieder project maatwerk. Wil je eenmalig een presentatie over voeding, of ga je voor een vast trainingsprogramma? Wil je met je team toewerken naar een bepaald doel of wil je een totaalpakket om je medewerkers fitter en gezonder te maken? Wat je wensen ook zijn, ik ga er graag over met je in gesprek. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen, maak ik een gerichte aanbieding. Neem daarvoor gerust contact met mij op!

Offerte aanvragen >

© 2024 Mirthe Sport & Voeding   |   Website door Manieu.nl