Voeding

‘Voed je lichaam’, in plaats van ‘vul je lichaam’. Dat is mijn visie bij de voedingsadviezen die ik geef. Je lichaam geeft voortdurend signalen over wat het nodig heeft. Veel mensen horen of krijgen deze signalen niet meer, en zorgen er vooral voor dat hun lichaam ‘gevuld’ blijft. Dat is niet altijd de meest gezonde keuze. Door bewust met eten bezig te zijn, en je lichaam goed te voeden, kun je weer gaan luisteren naar je eigen lichaam. Erop vertrouwen dat het weet wat je nodig hebt. Geen calorieën tellen, maar gezond en intuïtief eten. Gewicht verliezen is daarbij mooi meegenomen, maar geen doel op zich! Met het aanpassen van kleine dingen in je eetgewoontes, kun je al veel fitter worden.

Voorlichting en presentaties
Regelmatig geef ik binnen bedrijven en organisaties presentaties en voorlichting over gezonde voeding. Daarbij geef ik algemene tips en tricks, maar uiteraard kunnen deze presentaties ook afgestemd worden op wat er binnen jouw organisatie leeft. Belangrijk is dat er bewustwording ontstaat over je eigen aandeel bij gezond eten (jij bepaalt wat je eet). Op die manier kunnen medewerkers gezondere keuzes gaan maken. Geen diëten, maar met name echt bewustwording om de meest gezonde versie van jezelf te kunnen worden.

Maatwerkadvies voor individuele werknemers
Wil je een stap verder in voedingsadvies binnen je organisatie? Dat kan! Ik ga dan specifieker kijken naar de behoeften van de medewerkers binnen jouw bedrijf. Waar liggen knelpunten? Wat kan er beter? Ik geef gerichte voedingsadviezen op maat, inclusief complete menu’s en persoonlijke tips. Zodat je medewerkers aan de slag kunnen met gerichte handvatten op het gebied van gezond eten.

Totaalpakket gezond op de werkvloer
Uit eigen ervaring weet ik: gezonde voeding en lekker bewegen versterken elkaar. Wanneer je fit bent, zul je eerder kiezen voor gezonde voeding. En wanneer je bewust met je eten bezig bent, geef je je lichaam de juiste brandstof om lekker te kunnen sporten. Bovendien is de combinatie van gezond eten en lekker bewegen dé perfecte methode om je binnen no time veel fitter te voelen. Daarom bied ik ook totaalpakketten aan, waarbij we zowel ingaan op gezonde voeding als werken aan meer sport en bewegen binnen je organisatie. Neem contact met mij op voor een programma dat past bij jouw organisatie en doelstellingen!

Het idee ontstond in de zomer van 2022. Van mijn sponsor Wielervoeding.nl mocht ik één of meerdere ultra-events kiezen om te gaan lopen. Een 5-daagse ultra in de Wadi Rum-woestijn trok mijn aandacht. Maar omdat ik nog nooit een meerdaagse wedstrijd had gelopen, besloot ik eerst voor een tweedaagse te gaan op de Azoren. Dit was een geweldige ervaring en dit smaakte naar meer. Een week na de Azoren schreef ik me in voor Jordanië.
Lees verder >
Na een aantal ultra’s te hebben gelopen, begonnen meerdaagse ultra’s steeds aantrekkelijker te worden. En vorige week was het dan zover! Ik liep een tweedaagse Ultratrail op de Azoren, op het eiland Sao Miguel. Het was een onvergetelijke ervaring.
Lees verder >

Zoals je in een post op onze socials misschien al hebt gelezen, heb ik op 17 oktober 100 kilometer gerend over schitterende onverharde trails door mooie bosgebieden in Brabant. Waarom? Eigenlijk gewoon vooral omdat ik het heel leuk vind om mezelf fysiek en mentaal uit te dagen en enorm geniet van lang lopen in de natuur.

Lees verder >

Contact opnemen

Bedankt voor je interesse en wat fijn dat je aan de slag wilt met sport en/of gezonde voeding! Bij mij is ieder project maatwerk. Wil je eenmalig een presentatie over voeding, of ga je voor een vast trainingsprogramma? Wil je met je team toewerken naar een bepaald doel of wil je een totaalpakket om je medewerkers fitter en gezonder te maken? Wat je wensen ook zijn, ik ga er graag over met je in gesprek. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen, maak ik een gerichte aanbieding. Neem daarvoor gerust contact met mij op!

Offerte aanvragen >

© 2024 Mirthe Sport & Voeding   |   Website door Manieu.nl